El Govern proposa ampliar el programa de treball temporal a comuns i parapúbliques

El Govern ha anunciat la voluntat d’ampliar el programa de treball temporal a l’administració als comuns, les parapúbliques i les empreses públiques. El ministre de Justícia i Interior, Marc Vila, ha anunciat que s’adreçarà a les corporacions locals perquè participin en aquest programa, dotat pel Govern via pressupost amb un milió d’euros.

Marc Vila ha volgut fer balanç dels dos primers mesos de funcionament del programa, que ha permès donar feina un total de 59 treballadors en diversos departaments i serveis de l’administració. Un total de 21 dels beneficiaris són de nacionalitat andorrana, 16 són de nacionalitat espanyola, 16 més de nacionalitat portuguesa, mentre que la resta es reparteix entre les nacionalitats italiana, paraguaiana, dominicana, marroquina, algeriana i peruana.

El ministre de Justícia i Interior ha volgut també subratllar que tots ells són residents de llarga estada al país, amb una mitjana que se situaria al voltant dels vint anys de residència.

En total són setze els serveis o àrees de l’administració que participen en el programa. Actualment hi ha deu places suplementàries pendents de resoldre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *