El Govern celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb una jornada de conferències a la Farga Rossell

El Govern organitza aquest dijous 20 de març a la Farga Rossell de la Massana una jornada de conferències amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març).

L’obertura de la jornada tindrà lloc a les 10 hores i anirà a càrrec el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i del director de FEDA, Albert Moles.

A les 10.15 hores tindrà lloc la presentació dels projectes d’aprofitament d’aigua de l’Associació d’Entitats del Sector Energètic (AESE), formada per Mútua Elèctrica, Nord Andorra SA, Sercensa i Unió Elèctrica d’Encamp SA. A càrrec de Joan Carles Grau.

Posteriorment es presentarà el projecte Une rivière, un territoire, a càrrec de Christian Caussidéry, director de l’agència Vallées des Pyrénées – EDF (UPSO)

A les 11.45 hores es presentarà el Projecte de la Central Hidroelèctrica del Rec dels 4 Pobles, a càrrec de Joan Fages, administrador d’Electra Guardiola, SL.

La jornada clourà a partir de les 12.15 hores amb una taula rodona i presentació dels projectes d’aprofitament minihidràulic amb una turbina de l’efluent de sortida de l’EDAR Sud; aprofitament de l’aigua termal a l’hotel Roc Blanc; aprofitament de l’aigua termal a Caldea; i modelització numèrica d’un intercanviador geotèrmic: Influència de les condicions hidrogeològiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *