El Govern atorga subvencions a projectes de cooperació internacional

El Consell de Ministres, a proposta del titular d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va aprovar ahir l’atorgament diverses subvencions per un import de 212.223,71 euros a entitats cíviques i altres actors d’Andorra sense ànim de lucre legalment establerts al país, per a projectes i programes de cooperació internacional.

El passat 20 d’abril, el Govern va aprovar el Pla rector de la cooperació al desenvolupament, instrument que conté les directrius bàsiques, les prioritats en matèria de cooperació i que assigna els recursos pressupostaris que orienten l’actuació de la cooperació andorrana. Aquest Pla estableix les normes i els mecanismes de l’adjudicació de les subvencions a projectes sense ànim de lucre.

El passat 27 d’abril es va publicar la convocatòria per atorgar subvencions als projectes i programes de cooperació internacional de les entitats andorranes d’enguany. Seran beneficiaris de les subvencions 7 projectes amb actuació en diversos àmbits i diverses zones geogràfiques. Un cop se’ls hagi comunicat als beneficiaris les subvencions atorgades es faran públiques al BOPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *