El Comú de la capital obre les inscripcions per a les activitats infantils de Carnaval

El Comú d’Andorra la Vella informa que aquest dilluns, 30 de gener del 2012, s’obre el període d’inscripcions per a les activitats Infantils de Vacances Escolars de Carnaval, organitzades pels departaments d’Esports i de Social del Comú d’Andorra la Vella, que s’estendran del dimarts 21 al divendres 24 de febrer del 2012. Les inscripcions podran efectuar-se al Centre Esportiu dels Serradells, a Casa Comuna, a les dependències del Departament de Social i a l’Oficina Administrativa de Santa Coloma.

Durant la setmana de Carnaval, del dimarts 21 al divendres 24 de febrer, els infants de la Parròquia podran gaudir de les propostes d’esport i lleure que els ofereix el Departament d’Esports, amb les Escoles Esportives i Cursos de Natació.

 

Escoles Esportives

Per als nens i nenes de 4 a 8 anys, s’organitzen activitats motrius, aquàtiques i recreatives, jocs i iniciació esportiva, de les 10 del matí fins a dos quarts de 6 de la tarda, a la Sala Polivalent i al Centre Esportiu, amb servei de menjador i servei de Ludoteca – de les 18.00 hores a les 19.30 hores -, ambdós inclosos en el preu, que és de 65,17 €.

 

Cursos de Natació

Per a infants d’edats compreses entre els 3 anys i els 11 anys, hi haurà un curset de natació de 4 dies de durada i de 45 minuts diaris.

Curset d’Iniciació: infants de 3 a 5 anys, a la piscina petita.

Curset de perfeccionament: infants de 5 a 11 anys, a la piscina olímpica.

Horaris: 17.30 hores a 18.15 hores / 18.25 hores a 19.10 hores.

Preu Cursets: 21€ per a abonats al Centre Esportiu i 30,50€ per als no abonats.


Casal d’Infants El Llamp i Ludoteca

Els 21, 22, 23 i 24 de febrer, el Servei d’Infància de la Conselleria de Social obrirà les portes del Casal d’Infants El Llamp a Andorra la Vella – per a infants de 7 a 12 anys, escolaritzats a primera ensenyança – i de la Ludoteca de Santa Coloma – infants de 3 a 6 anys, escolaritzats a maternal – cada dia, per als nens i nenes de la Parròquia, de les 8 del matí a dos quarts de 7 de la tarda, on podran jugar, distendre’s i aprendre.

Hi dinaran, amb el servei de menjador inclòs en el preu de la setmana.

L’horari per als infants que no dinin a les instal•lacions serà de les 8 del matí a la 1 del migdia i de les 3 de la tarda fins a dos quarts de 7 del vespre.

També s’oferirà un servei de guarda diari, opcional, de les 18.30 hores a les 20.30 hores, amb un preu de 4€.

Les famílies que no puguin assumir el cost de qualsevol de les activitats ofertes pel Comú, poden adreçar-se a la Secció d’Atenció Social del Departament de Social.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *