El Club Triatló Andorra participa al Campionat d’Espanya de Duatló a Cerdanyola del Vallés

Aquest dissabte passat es va disputar el Campionat d’Espanya de Duatló a Cerdanyola del Vallés en modalitat Sprint (5km-20km-2,5), on tres representants andorrans del Club Triatló Andorra 226 van prendre la sortida, amb un circuit molt exigent i un gran nivell.

Aquesta prova serveix per la posada a punt dels atletes del club per a la temporada 2016.

Nacho Ortiz, amb un temps de 1h05´35”, va classificar-se el 30è de la seva categoria (G35/39) i 162è de la general.

Pere Marquina, amb un temps de 1h05’55”, va quedar el 19è de la categoria (G40/44) i 175è de la general.

I Josep Nieto, amb un temps de 1h06’35”, va entrar el 28`r de la categoria (G25/29) i 184è de la general.

(Text i foto: Club Triatló Andorra 226)