El carrer Prat Salit serà de doble sentit des de dijous

Durant el matí de demà dimecres, un equip tècnic procedirà a efectuar les corresponents proves de temporalització del sistema semafòric instal·lat a l’entorn de l’encreuament del carrer Prat Salit d’Andorra la Vella amb l’avinguda d’Enclar i la regulació de les fases semafòriques, per a poder obrir definitivament el doble sentit de circulació al carrer Prat Salit, en les degudes condicions de seguretat, a partir del dijous 5 d’abril.

El sentit de circulació, obert als vehicles procedents de l’avinguda de Salou a través del pont de Prat Salit, per a incorporació a l’avinguda d’Enclar, direcció nord, serà regulat per un nou semàfor situat a la cruïlla i afavorirà el trànsit en general, tot oferint una nova possibilitat d’accés rodat a part del poble de Santa Coloma i en direcció al centre vila d’Andorra la Vella.

La coordinació de la programació dels semàfors usats per a la travessa a peu de l’avinguda amb el nou aparell muntat a la sortida de Prat Salit, s’establirà amb l’objectiu de regular amb seguretat el pas de vianants i de vehicles.

Les parades de bus escolar s’han situat a tocar de les voravies que porten directament a les escoles. Així, els alumnes dels dos centres educatius que es desplacin a peu disposaran de dos passos de vianants amb regulació per semàfor. Un pas de vianants a l’alçada del nº25 d’Enclar i un altre a l’entrada del carrer Prat Salit.

Els alumnes usuaris del Bus Lliure disposaran d’un pas de vianants per dirigir-se a la parada de l’avinguda de Salou. Per arribar a la parada de bus de l’avinguda d’Enclar, no els caldrà creuar la calçada.

Com ja és habitual, en horaris d’entrada i sortida de l’alumnat, tota la zona serà controlada per agents comunals i, a més, cada dia, en el moment de la sortida dels alumnes dels centres educatius, es tallarà temporalment el trànsit de vehicles procedents de l’avinguda de Salou en tot el carrer Prat Salit.

Itinerari escolar (Cliqueu per ampliar)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *