El cadastre de la Massana, a exposició pública

Després d’haver passat la fase de delimitació i aixecament de totes les parcel·les i d’introducció de les dades al sistema informàtic, el cadastre provisional de la zona urbana del quart de la Massana es podrà consultar a la 3a planta del Comú de la Massana a partir del 25 d’abril.

El cadastre s’ha dividit en dos blocs, a causa de la gran extensió del quart massanenc. El primer, que consta d’11 polígons, estarà a exposició pública del 25 d’abril al 25 de maig i el segon, durant el mes de juny.

En aquesta primera fase, els propietaris tenen temps fins el 25 de maig per consultar la informació i presentar les al·legacions que considerin pertinents. Un cop tancat aquest període, s’avaluaran les propostes presentades i s’introduiran les possibles modificacions. Es preveu que el cadastre definitiu d’aquest quart es pugui aprovar en sessió de comú durant l’estiu.

Recordem que l’any passat ja es va aprovar el cadastre del quart de Sispony. A hores d’ara s’està treballant en l’entrada de les dades al sistema informàtic de les unitats de la resta de quarts, un cop tancades les delimitacions.

(Foto: Comú de la Massana)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *