El BC Andorra s’imposa a la pista del Manresa i ja mira al playoff

El BC Andorra ja pot mirar de reüll el playoff en assolir el 10è lloc després de la victòria d’avui al Nou Congost davant el Manresa per 61-74.

El primer quart s’ha resolt a favor dels locals 16-11 tot i un parcial andorrà de 7 a 0 que li ha permès seguir l’estela del Manresa. El segon temps ha catapultat als visitants amb un parcial de 0 a 9 i arribant a la mitja part amb 27-32.

En la represa s’han mantingut les distàncies amb diferents apropaments i s’ha arribat al final del tercer quart amb 46-54 al marcador.

En el quart temps s’ha assolit la màxima diferència del partit al minut 38 (55-69) per arribar al final al 61-74.

En aquesta jornada han perdut els sis primers, excepte el Barça, que augmenta l’avantatge com a líder.

Manresa: 61 (16+11+19+15): Foster (13), Simon (12), Grigonis (3), Flis (7), Musli (16) -cinc inicial- Otverchenko (-), García (5), Costa (-), Sandul (-), Hernández (5), Montañez (-) y Mabior (-).

BC Andorra: 74 (11+27+16+20): Sada (10), Gomes (5), Stojanovski (12), Bogdanovic (15), Clark (5) -cinc inicial-, Shermadini (6), Schreiner (8), Jones (9), Holt (-), Navarro (4) y Pino (-).