El 5è Ral·li Torrefeta-Florejas-El Llor, última cita sobre terra per Ribeiro-Anglada

El  calendari sobre terra del Volant RACC / Trofeu Mavisa té previst per dissabte que ve (dia 4), l’últim ral·li de l’especialitat de la present temporada, el 5è Ral·li Torrefeta-Florejacs-El Llor.

Claudi Ribeiro “Leite”-Marta Anglada (Peugeot 2018 1.2) que han seguit de manera regular tot el certamen del RACC, encara que sense massa sort, intentaran trencar la mala ratxa de resultats en aquesta última oportunitat sobre les pistes lleidatanes.

L’entitat organitzadora de l’esdeveniment, WRC Management C.E., ha preparat un traçat en el qual torna a cridar l’atenció, el mínim enllaç que hauran de superar els equips. La distància no cronometrada superarà per poc els 5 km, així doncs el recorregut total de la prova serà de 56,18 km dels quals 56,67 km, repartits en 6 especials (2 diferents), es disputaran contra el crono.

Ribeiro afronta el ral·li que tanca la seva temporada de terra amb optimisme i ganes que per fi pugui entrar el seu Peugeot al parc tancat final, aquestes eren les seves paraules: “Sens dubte, amb poder completar el ral·li em dono per satisfet. Està sent un any molt dur, vam començar amb les millors sensacions però a mesura que han anat transcorrent les proves la pressió ha anat en augment i tot el que hem intentat en carrera no ha tingut el resultat esperat. Espero que la cosa canviï en el Torrefeta”. Malgrat ser un ral·li, en aparença, poc exigent, Leite i el seu equip ho han preparat de la manera habitual: “Són solament dos especials però la mecànica segur que patirà en unes pistes que acostumen a ser ràpides i amb alguns paranys difícils de preveure. En la passada de reconeixement, intentarem anotar tots els detalls que puguin ser decisius al moment de la veritat”. 

El parc d’assistència del ral·li estarà situat en l’entrada de la localitat del Llor. Les instal·lacions del local social de l’esmentada localitat, acolliran l’oficina permanent de la prova.

La sortida de la primera secció del 5è Ral·li de terra Torrefeta-Florejacs-El Llor està prevista des de l’esmentada assistència a les 12.00 hores del dissabte vinent (dia 4). El final de la carrera està previst en la mateixa ubicació a partir de les 16,43 hores de la mateixa jornada.el 5è Ral·li Torrefeta-Florejas-El Llor última cita sobre terra per Ribeiro-Anglada.

(Text i foto: Fotoesport)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *