Efecte Guetta: Baró sol·licita els plans d’evacuació i d’emergència per a grans esdeveniments

Pere Baró, conseller general socialdemòcrata
Pere Baró, conseller general socialdemòcrata (PS)

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat avui dilluns una demanda d’informació sobre els plans d’evacuació i d’emergència per a esdeveniments amb grans aforaments, com el concert del discjòquei David Guetta que s’havia de celebrar ahir diumenge al Tarter amb motiu de l’Andorra Mountain Music 2024 i amb una previsió de més de 10.000 assistents.

Baró ha sol·licitat tota la informació relativa a les actuacions, mesures i planificació per a protegir la població en esdeveniments d’aquestes característiques, ja siguin de caire esportiu, cultural o social. “La seguretat de la gent és prioritari per a nosaltres i, davant del què va succeir ahir, volem saber si Govern té planificada la seguretat en grans esdeveniments, més tenint en compte que cada vegada l’executiu aposta per aquest tipus de celebracions i volem estar segurs que es fan amb totes les condicions necessàries”.

Sobre el cas del concert cancel·lat de David Guetta, altres formacions polítiques també estan demanant explicacions al Govern. És el cas d’Andorra Endavant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]