Cada vegada surten al mercat més materials que ofereixen noves possibilitats.
Però, quins són els més convenients?
• Materials per als mobles
Es recomanen els materials “atemporals”, que no passin de moda en dos dies. Hi ha una infinitat de materials contraxapats de totes les fustes possibles i fòrmiques de tots els colors. Opteu per les d’alta brillantor, les mat donen un aspecte molt pobre i són més difícils de netejar. Si combineu dos colors mai alterneu les portes. Deixeu la part de dalt d’un color i la de baix en un altre, en tot cas.
• Materials per a enrajolats. Reserveu-los només per a la part de cocció. Les peces grans i el color haurien d’anar en funció del moble i el taulell escollits.
• Materials per a taulells
Un món de possibilitats que depèn en gran mida del vostre pressupost, però també de la placa de cocció escollida: no és aconsellable, per exemple, un taulell sintètic si decidiu cuinar amb gas, no resisteixen la calor.
• Materials per a terres
Ni molt clars (qualsevol trepitjada es veurà), ni molt foscos (qualsevol molla de pa o pols també es veurà)… Així que millor una cosa intermitja. Aposteu per peces grans.
Font: casaycolor.com
Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat