Detingut un empleat de restaurant a Grau Roig per furtar diners

La Policia ha detingut una persona com a presumpta autora d’un delicte de furt amb força, en un restaurant de les estacions d’esquí de Grau Roig.

El dia 9 d’abril d’enguany, el Cos de Policia rep avís informant que algú en el transcurs de la nit/matinada ha sostret diners de l’interior d’un restaurant de les estacions d’esquí de Grau Roig, i es cursa denúncia posteriorment per la sostracció de sis-cents (600) euros de l’interior de tres caixes registradores i vuit mil set-cents (8.700) euros de l’interior d’una caixa forta, i aquestes no presenten cap signe d’efracció.

Efectius de l’Àrea de Policia Criminal inicien una enquesta sobre els fets. La inspecció ocular determina que l’autor ha accedit al restaurant sense causar cap tipus de danys.

L’enquesta culmina en data 11/04/2012 amb la detenció d’un ex-empleat del restaurant, que tenia la intenció d’abandonar el Principat. En l’escorcoll que se li efectua se li segresten sis mil vuit-cents vint (6.820) euros en efectiu.

L’interessat, home espanyol de 27 anys, amb autorització de temporer, és detingut i posat a disposició judicial en data d’ahir, i posteriorment ingressat al centre penitenciari de la Comella, per ordre del  Batlle de guardia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *