Consells per a decorar el primer dormitori del teu nadó

L'habitació d'un nadó (AMIC)
L’habitació d’un nadó (AMIC)

El teu nadó està en camí i tens tota la il·lusió de conèixer-lo i donar-li la benvinguda decorant el seu dormitori amb tant d’amor i omplint-lo de tot allò que creus que necessita per a estar còmode, superfeliç i molt ben atès per tu. Però quan comences a decorar pot ser que aquesta tasca resulti una mica “aclaparadora”, ja que hi ha massa alternatives.

1. No esperis l’últim minut. Quan es tracta de decorar i moblar el dormitori del teu nadó, no esperis a tenir-ho tot per a començar a omplir els calaixos o posar llençols al bressol, el recomanable és que a mesura que vagis adquirint les coses les vagis posant al seu lloc, perquè si el teu petitó decideix avançar-te et veuràs amb problemes.

2. Tria un disseny que pugui adaptar-se a canvis posteriors quan el teu bebè creixi. El disseny minimalista és perfecte per als que volen fer petites modificacions a mesura que el teu fill creix i forma la seva personalitat.

3. Concentra’t en el bàsic. Si tens algun dubte sobre què necessites per al teu nadó, pregunta-li a la teva mare sobre els “productes” que ella va adquirir quan tu anaves a néixer. Segur que vas créixer amb menys de la meitat de les coses que penses comprar al teu nadó.Per Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]