Concert de fi de curs de l’EMM de la Seu per a celebrar el seu 25è aniversari

Concert anunciant el concert de fi de curs de l'EMM de la Seu (Aj. la Seu)
Concert anunciant el concert de fi de curs de l’EMM de la Seu (Aj. la Seu)

Aquest diumenge, 16 de juny, a dos quarts de set de la tarda, la pista poliesportiva de la zona esportiva municipal acollirà el concert de fi de curs de l’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell, sota el títol ‘Festa Major 2.0, 25 anys’. En aquest concert hi prendran part més d’una vuitantena de músics entre els cors (des del grup de petits fins al grup d’adults), combo i orquestra de cambra de l’EMM i del Conservatori de Música dels Pirineus. També hi participaran exalumnes i exprofessorat que han format part del centre al llarg d’aquests vint-i-cinc anys. “Fet que ens ha fet molta il·lusió, ja que ens retrobarem i viurem un moment especial a través de la música”, manifesten des de la direcció del centre.

Amb la voluntat de compartir i involucrar a entitats de la ciutat, col·laboraran en l’acte de forma totalment desinteressada el grup teatral Quin Xou Teatre, Taller Claror, Club Social el Picot i Amics de la Sardana.

El concert vol recordar grups musicals que han actuat a les festes majors de la ciutat, amb un repertori diferent del curs passat i que de ben segur coneixeran des dels més joves fins als més grans. Així, es podran escoltar cançons de Serrat, Doctor Prats, Peret o The Tyets, entre d’altres. Les peces, treballades durant el curs, han estat arranjades per Arnau Ferrer, mentre que el concert estarà sota la batuta de Yehven Sokhatskyy.

Des del centre i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell es vol agrair el suport i col·laboració durant tots aquests anys a tota la comunitat educativa i famílies que formen o han format part l’Escola Municipal de Música i Conservatori de música dels Pirineus, i que han fet possible la seva continuïtat.

També es vol agrair a les diferents àrees de l’Ajuntament de la Seu amb les que es treballa conjuntament, i a entitats del municipi amb les que es col·labora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

TOTES LES NOTÍCIES