
L’Associació contra el Càncer Alt Urgell organitza un cicle de xerrades sobre l’alimentació i el càncer per parlar dels mites entorn aquesta qüestió i aportar eines per a cuidar-se millor. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom. La sessió introductòria es farà aquest pròxim dilluns, 7 d’abril, de les 5 de la tarda a les 7 del vespre, al local de la Junta de l’entitat, ubicat a la casa Maria Maestre de l’avinguda de Pau Claris de la Seu d’Urgell.
La resta de sessions, a càrrec de la cuinera i nutricionista Meritxell Fusté, de @meryvayu_ , es duran a terme el 28 d’abril, i el 5 i 19 de maig en la mateixa franja horària.
La primera jornada, sota el títol “Què sabem i què creiem?”, servirà per a identificar idees i creences sobre l’alimentació i el càncer. La segona sessió se centrarà en aportar informació rigorosa i descobrir què diu la ciència i quins aliments poden ajudar durant el tractament i la recuperació de la malaltia. El darrer dia, el contingut se centrarà en aprendre a posar en pràctica els consells aportats i gestionar els àpats del dia a dia, tant a l’hora de fer la compra com en el moment de cuinar.
Les persones interessades a assistir a l’activitat poden apuntar-se a través del correu lorena.gravet@contraelcancer.es.