Canillo elabora 800 racions de vianda i recapta 670 euros amb els Encants per al banc d’aliments


Els escudellaires de Canillo han elaborat aquest diumenge la tradicional vianda de Sant Antoni per repartir entre la gent de la parròquia i els visitants. Enguany se n’han preparat 800 racions amb l’aigua com a secret de la recepta canillenca, com ha explicat l’escudellaire Tonet Torres. A més, amb la subhasta dels Encants s’han aconseguit 670 euros que es destinaran al banc d’aliments de Càritas.

Passada la una del migdia, la festa ha començat amb la subhasta dels lots dels Encants amb la qual s’ha aconseguit un pot de 670 euros que es donarà a Càritas per al banc d’aliments.

Des de les sis del matí, però, els escudellaires de Canillo han estat preparant el caldo per elaborar les 800 racions del plat típic de Sant Antoni. Els ingredients de la recepta canillenca són 60 quilos de peus, la mateixa quantitat de botifarra negra, blanca i cansalada i 80 quilos de mandonguilles a més de mongetes i patates.

El secret en aquest cas, ha apuntat l’escudellaire Tonet Torres, és l’aigua ja que ‘amb menys teca fas més bon caldo’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *