Bona valoració de la primera formació de ‘Conèixer Andorra per explicar-la i vendre-la’

La Unió Hotelera d’Andorra ha organitzat un programa de formacions “Conèixer Andorra per explicar-la i vendre-la” amb l’objectiu de facilitar als professionals del sector que realitzen l’atenció al client uns coneixements per donar explicacions i poder vendre els punts d’interès turístic i cultural del país.

Finalitzada la primera formació, composta de 8 mòduls, des de la UHA s’ha realitzat una consulta als 18 professionals del sector que han participat a la formació per conèixer la valoració que li donen a la formació i els aspectes que es poden millorar a les properes formacions previstes per als mesos de maig, juliol i octubre.

La valoració que els assistents fan de la formació ha estat que: és interessant, instructiva i amena. Mostrant i ensenyant punt d’interès per als turistes del país. Tanmateix, han estat aportades valuoses opinions com son: establir un criteri estandarditzat per que les formacions i les visites realitzades a les diferents parròquies segueixin un mateix fil conductor, fer un aprofundiment dels punts d’interès alternatius a cada una de les parròquies, realitzar un manual de vendes unificat per a totes les parròquies amb l’informació turística i cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *