Bomosa i la fotògrafa Céline Pech recullen 250 kilos de pinso solidari

La societat filantròpica Bomosa i la fotògrafa Céline Pech han aconseguit recollir 250 kilos de pinso solidari per a gossos. La iniciativa, fruit de la col·laboració entre la fotògrafa i l’associació, ofereix una sessió fotogràfica gratuïta de 15 minuts a tots aquells que, amb cita prèvia, s’apropin amb la seva mascota a l’estudi i vulguin col·laborar portant com a mínim cinc kilos de pinso per a gossos. Les persones interessades en adquirir alguna de les fotografies ho podran fer a partir de 15 euros.

El pinso recaptat servirà per abastir el banc d’aliments de Bomosa, que va destinat a aquelles famílies sense recursos que necessiten ajuda alimentària per a les seves mascotes.

La propera sessió tindrà lloc el dissabte 9 d’abril durant tot el dia a l’estudi de la fotògrafa Céline Pech, a Carretera Sant Cristòfol, s/n Borda Martí (antic Set de Nit), AD400, Anyós. En acabar, es farà una foto de cloenda amb tot el pinso recollit durant les dues jornades de sessions fotogràfiques realitzades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *