Aquest divendres, encesa dels llums de Nadal a Escaldes-Engordany

El  proper divendres 1 de desembre a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc l’encesa de l’enllumenat de Nadal a l’avinguda Carlemany (encreuament carrer Constitució). Aquest any, el Comú d’Escaldes-Engordany renova l’enllumenat nadalenc a Vivand, un dels principals eixos comercials del país i, per aquest motiu, convida a tothom a presenciar l’encesa de les llums amb una xocolatada a la plaça Coprínceps i moltes sorpreses més.

Les persones que passegin per Vivand ho faran sota d’un sostre de llum de més de 300 metres lineals amb 800 elements decoratius, 400 dinàmics i 400 d’estàtics. L’enllumenat de Nadal cobrirà tots els trams de l’avinguda Carlemany fins a la part alta, on s’aposta per una zona molt familiar amb la col·locació de les principals figures de Disney. L’enllumenat de Nadal no només serà el protagonista al centre de la parròquia, sinó que des del Comú s’instal·laran motius nadalencs a la resta d’Escaldes-Engordany, com s’ha fet fins ara.

El material disposa de totes les certificacions industrials i mediambientals d’acord amb les estàndards de qualitat europeus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *