AndorraDotNet presenta el nou Windows 8 a Andorra

AndorraDotNet, la comunitat .NET d’Andorra, conjuntament amb Microsoft i amb la col·laboració de l’Agrupació Virtual d’Informàtics d’Andorra (l’AVIA) organitza el primer Geek-â-Palooza.

Durant aquesta jornada es presenta per primer cop a Andorra el Windows 8, el nou sistema operatiu de Microsoft, tant per Client com per Servidor, després que es donés a conèixer oficialment al Mobile World Congress 2012.

L’esdeveniment està destinat al coneixement de les darreres novetats de les Tecnologies de la Informació i per això també es faran dues sessions de desenvolupament d’aplicacions per Windows 8, així com també es presentarà als assistents les aplicacions Windows Intune i Microsoft Office 365.

El primer Geek-â-Palooza compta amb uns ponents de luxe, molts d’ells reconeguts com a Most Valuable Professional per Microsoft, com són David Nudelman, Marc Salvador, David Martos, José Luís Latorre i Eduard Tomàs.

L’assistència en aquesta jornada és gratuïta i oberta a tothom, tot i que es recomana a registrar-s’hi a través de http://www.geek-a-paloozaaa.cat/register.html ja que l’aforament és limitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *