Andorra participa a la Conferència de Ginebra sobre la prevenció de l’extremisme viol

L’ambaixador i representant permanent d’Andorra a la seu de les Nacions Unides a Ginebra, Enric Tarrado, ha participat a la Conferència de Ginebra sobre la prevenció de l’extremisme violent, que s’ha dut a terme els dies 7 i 8 d’abril a l’Oficina de les Nacions Unides a Ginebra.

La Conferència, organitzada conjuntament pel Govern suïs i les Nacions Unides, ha ofert l’oportunitat als Estats d’intercanviar experiències i bones pràctiques a l’hora de fer front a l’extremisme violent i donar suport al Pla d’acció del secretari general per prevenir l’extremisme violent.

Durant el primer dia, la Conferència ha reunit experts d’alt nivell i s’ha centrat a analitzar i debatre l’amenaça de l’extremisme violent a la pau i seguretat internacionals, així com les mesures previstes en l’esmentat pla d’acció. El segon dia s’ha dedicat a la presentació de les mesures i pràctiques nacionals per part de prop de 80 Estats membres.

L’ambaixador i representant permanent d’Andorra a la seu de les Nacions Unides a Ginebra, Enric Tarrado, ha centrat la seva intervenció en la importància que té per Andorra l’educació per una ciutadania democràtica i els drets humans. Una prioritat recollida ja al 2012, durant la presidència andorrana del Comitè de ministre del Consell d’Europa i que s’ha mantingut en les activitats dutes a terme per Andorra a les Nacions Unides i l’UNESCO. Tarrado també ha volgut destacar la importància de les mesures preventives recollides al Pla d’acció, com l’educació, el respecte pels drets humans o el desenvolupament econòmic.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *