Andorra i Rússia potenciaran les relacions econòmiques i turístiques

El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, s’ha reunit aquest matí amb l’ambaixador de la Federació de Rússia, Alexander Kuznetsov, que s’acomiadava en aquesta representació. La trobada, on també ha assistit el cònsol honorari de la Federacció de Rússia a Andorra, Pere Joan Tomàs, ha servit per fer un balanç dels importants progressos experimentats en les relacions bilaterals entre tots dos països durant la representació de l’ambaixador Kuznetsov. L’ambaixador rus també s’ha acomiadat del cap de Govern, Antoni Martí.

Així mateix, els representants d’Andorra i Rússia s’han compromès a continuar treballant en la consolidació de les excel·lents relacions bilaterals, amb un especial èmfasi en la diplomàcia econòmica, donades les oportunitats que ofereix la perspectiva de l’obertura d’Andorra.

Un altre dels temes tractats ha estat la recent reunió del ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, amb els representants russos, encapçalats per la directora del departament de Cooperació Internacional de l’Agència Federal de Turisme de Rússia, Smirnova Ekaterina, que es va produir ahir en el marc de FITUR. En aquest sentit, s’ha destacat l’avenç dels treballs per assolir un acord de cooperació turística, el qual es preveu signar amb ocasió de l’assistència del ministre Camp a la fira turística de Moscou el pròxim mes de març. Aquest acord haurà de servir, tal i com han compartit Saboya i Kuznetsov, per incrementar l’arribada de turistes russos al Principat.

El ministre Saboya ha volgut felicitar Kiuznetsov per la seva important tasca com a ambaixador i pel salt qualitatiu que han tingut les relacions entre Andorra i Rússia durant la seva representació.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *