Alfred Llahí presenta el seu darrer llibre

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany ha estat l’escenari on s’ha presentat aquest dijous al matí el darrer llibre del periodista andorrà, Alfred Llahí que torna al camp de la investigació històrica amb Històries de la nostra història. Un interessant recull de vint relats que ens portaran a submergir-nos en el mar Bàltic, a viure l’operística londinenca del 1850 o a trepitjar el Soldeu de principis del segle XX.

Amb Històries de la nostra història, Alfred Llahí descobreix al lector la història menys coneguda i anecdòtica del Principat d’Andorra d’una manera amena i plaent. I és que parafrasejant el mateix autor “gaudir en soledat de la història és d’egoistes”.

El periodista andorrà ha explicat que “hi ha molts capítols de la nostra història que no coneixem” i amb Històries de la nostra història el lector els podrà descobrir a través d’un “rigor històric al 100 per cent, però amb un llenguatge més literari i amb una cullerada anecdòtica i amb pessics d’opinió i ironia”.

El darrer llibre de Llahí, publicat per 2+1 Editors, es trobarà a les llibreries a un preu de 10 euros i a principis de maig sortirà en format digital. El periodista andorrà també serà present el proper 23 d’abril a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany signant llibres amb motiu de Sant Jordi.

Llahí també ha assenyalat que Històries de la nostra història vol ser el primer dels 4 o 5 volums que li agradaria publicar al voltant dels relats menys coneguts d’Andorra. Així, el periodista andorrà ja té pensat alguns dels temes que copsaran les pàgines del seu proper llibre com la inquisició a Andorra.

Text i foto: comú d’Escaldes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *