Adjudicada la construcció de la fase 3 del vial d’enllaç entre la CG2 i l’Avinguda Joan Martí d’Encamp

El Consell de Ministres ha adjudicat a l’empresa TP Comesa, S.L. l’execució de les obres de construcció de la fase 3 del vial d’Enllaç entre la CG2 de la Desviació d’Encamp i l’Avinguda de Joan Martí. En total s’havien presentat 12 ofertes, de les quals l’empresa adjudicatària ha obtingut la millor puntuació, amb un pressupost de 750.409 euros (un 83,89% respecte l’import contemplat a la licitació de les obres, que era de 894.522 euros). El termini d’execució és de 12 mesos.

Aquestes obres contemplen el tram comprès entre la zona del Carrer Mirador i la Desviació d’Encamp i suposaran una millora de comunicació entre el nucli d’Encamp i la CG2, conjuntament amb les fases 1 i 2. Concretament, es construiran murs de sustentació del vial, sobretot pel costat del nucli d’Encamp, així com una plataforma viària i elements d’urbanització tals com voravies, clavegueres, canalitzacions elèctriques i de telecomunicacions, entre d’altres. Les obres a executar també preveuen les restauracions mediambientals i les restitucions d’accessos a les finques de la zona.

Pel que respecta al control de qualitat, el Govern ha adjudicat aquesta assistència tècnica a l’empresa Pirineu Inspecció i Control, per un import de 15.229 euros, una quantitat inferior a l’estimació base per la realització d’aquests treballs, que era de 16.018 euros. El control contemplarà aspectes com les compactacions i densitats de la plataforma viària i les proves d’estanquitat de col·lectors, entre d’altres.

Foto: Arxiu SFGA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *