AD800 manifesta que no té cap vinculació amb Iniciativa Ciutadana

Arrel de la presentació del nou partit polític Iniciativa Ciutadana i dels rumors sobre si es la branca política de la futura Associació AD800 ha tramès un comunicat on desmenteix aquests rumors i es desvincula totalment d’aquest nou partit polític.

Així mateix, reafirmen “la no voluntat de convertir-nos en partit polític i treballar des de el món associatiu. AD800 no pretén arribar al poder sinó vetllar pels drets i deures dels ciutadans sense distinció de classes ni nacionalitats. Creiem saludable i aplaudim la pluralitat política tot i no tenir color polític com a associació. Creiem en la iniciativa dels ciutadans sense peatges ni interessos i restem oberts a totes les entitats, associacions, institucions i partits polítics que estiguin disposats a escoltar-nos”.

En un altre aspecte manifesten que “el nostre afany de millorar els diversos problemes que té el nostre País, que respectem i estimem profundament, creiem necessari que la associació AD800 esdevingui la plataforma escaient per consensuar les diverses propostes i possibles accions que el situïn en l’excel·lència desitjada per tothom”.

 

3 comentaris

  1. Per la Dolors Arnau, si tens raó que els carrers no són d’una persona sola, però el que si estas d’acord amb mi, que el carrer major s’hauria de fer peatonal, si te’n vas a qualsevol altra parròquia, tenen almenys una zona de vianants, a la parròquia d’Encamp, tenim al Pas de la Casa Semi-vianants i la d’Encamp, que ara l’acaben d’obrir al trànsit, quan aquest consolat, hauria de tenir una mica més de valor i tancar-la, encara que s’oposin els comerciants, perquè d’aquí a un mes l’agrairan segur, com ha passat en altres ciutats com Barcelona, al portal de l’angel, propossa obir un altra vegada el portal….. et diuen que nai nai de la china.

    Salutacions

  2. Per la mateixa regla de tres s’hauria de semi-privatitzar amb pirulos la major part dels carrers de la parròquia. El mateix perill corro jo que visc al Tremat i no demano cap privatització del carrer. Una cosa es fer un carrer peatonal (que no seria mala idea) i un altra es privatitzar-lo en un clar abús de poder per part d’un personatge de nefasta memòria.

  3. Per la Dolors Arnau, Jo com a ciutadana d’Encamp, no me n’alegro per a res, per diversos motius, un dels més importants és que jo he estat una de les persones que és va queixar a l’antic Consolat. Que quan creues el carrer per sortir o anar a la Farmàcia, he estat a punt que diverses vegades de patir un accident o he vist més d’un ensurt, jo quan vaig presentar la queixa, vaig demanar el tancament total, com Carrer peatonal, però la pressió dels comerciants em van dir que no podien tancar-lo, esperem que haguem de lamentar cap accident ni res semblant, això no és fa pel benefici d’un sinó de tots, les coses es fan per seguretat.

    Salutacions i lamento que obrint el Carrer Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *