Accident a Escaldes-Engordany amb tres persones ferides

Tres persones han resultat ferides aquesta mitja nit en un accident a Escaldes-Engordany.

El servei de Policia ha estat alertat a les 00:03 hores d’un incident a l’avinguda Pont de la Tosca, enfront del número 10, a Escaldes-Engordany.

S’ha tractat d’un accident on s’han vist implicats dos vehicles, un Opel Corsa i un Citroën C3 aquest darrer estacionat, tots dos matrícula del Principat.

Inicialment haurien resultat ferits la conductora i un ocupant del cotxe Opel, una andorrana de 44 anys i un andorrà de 22 anys, així com una ocupant del cotxe Citroën resident portuguesa de 22 anys.

11 comentaris

  1. ja es el tercer accident que te aquesta dona i sempre amb el mateix estat d’emriaguesa, pero sembla que fins que no mati a algú la justicia no actuara de debo !
    Vergonya de dona! i a sobre treballant amb nens !

    1. i no li han retirat el carnet?? Entenc que la policia haurà fet l’atestat o semblant, haurà testimoniat l’accident i l’estat de la conductora i no li han dit res? Doncs hi ha alguna cosa que no quadra i fa tuf. I si a més treballa amb criatures, en el seu lloc de treball no han notat res o no li han dit res respecte als sovints accidents embriagada??

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *