El director andorrà Álvaro Rodríguez Areny roda a Adrall i Engolasters el curtmetratge “Llops”

rodriguez-arenyEls propers dies 13, 14, 15 i 16 de juny tindrà lloc el rodatge del curtmetratge titulat “Llops” del director andorrà Álvaro Rodríguez Areny. El cap de setmana l’equip de rodatge estarà treballant a Adrall i dilluns es desplaçarà fins al Llac d’Engolasters per filmar-hi les escenes exteriors.

El curtmetratge tracta sobre Arthur (protagonitzat per l’actor andorrà Isak Férriz), un aviador britànic, que es troba en el primer punt del anomenat “The Home Run”, directrius que els instructors de la RAF (Royal Air Force) feien aprendre als seus pilots, durant la segona Guerra Mundial, en el cas de que fossin abatuts en territori enemic.

Ferit, desorientat i després d’una persecució, el nostre protagonista, és localitzat per dos soldats alemanys just després de caure en algun punt de la França ocupada. La cacera és inevitable i Arthur s’amagarà en una borda. El que no s’imagina es que el seu amagatall, es convertirà en una ratera.

Entre els membres de l’equip també hi participen altres representants andorrans com la il·lustradora Carol Garrido, encarregada de la realització dels Storyboards, l’Hector Mas, que col·labora en el projecte com a membre de l’equip de fotografia, la música cor a càrrec de Miguel Espinosa i Carlos Lozano (ambdós músics dels ja coneguts Persefone) i la mescla de so, per a l’empresa del país SONNOS.

“Llops” és el treball final dels estudis de Direcció i Guió cinematogràfics que ha dut a terme l’Álvaro Rodríguez Areny a l’escola Bande à Part de Barcelona i està finançat íntegrament amb capital privat. Prèviament a “Llops”, el seu director ha estat responsable d’altres projectes com els dos videoclips del grup andorrà “Persefone” i està a punt de presentar el tercer videoclip del grup també andorrà “Nami”.

El director i el seu equip compten tenir una primera versió acabada del projecte cap al mes de setembre d’aquest mateix any. Un cop finalitzat el procés de postproducció, s’estrenarà a Barcelona i al Principat. Posteriorment, iniciarà el seu recorregut per diferents festivals d’arreu del món.

TOTES LES NOTÍCIES