S’amplia el termini d’inscripcions per al Casal d’Estiu de la Seu

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament urgellenc ha ampliat el termini d’inscripcions presencials per prendre part al Casal Municipal d’Estiu de la Seu d’Urgell, ja que encara hi queden algunes places lliures.

Les inscripcions s’han de fer de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell o a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell fins que s’exhaureixin les places que a dia d’avui han quedat vacants.

El Casal Municipal d’Estiu de la Seu ofereix cinc torns diferents al llarg de les vacances d’estiu. La setmana lúdica tindrà lloc del dilluns 29 de juny fins al divendres 3 de juliol, mentre que el primer torn va del 6 al 17 de juliol; el segon del 20 al 31 de juliol; el tercer torn tindrà lloc del 3 al 14 d’agost; i el quart torn serà del 17 al 28 d’agost.

El casal municipal d’estiu de la Seu d’Urgell està dirigit per una directora de lleure que comptarà amb la tasca d’un equip de 10 monitors, 4 premonitors en pràctiques i 4 voluntaris.

Horaris del casal

El casal municipal d’estiu es desenvolupa a l’escola Pau Claris de la Seu, de dilluns a divendres, de nou del matí a dos quarts de dues del migdia. Com cada estiu també hi ha l’opció de menjador fins a les tres de la tarda. S’ofereix un servei de recollida matinal que serà de vuit a nou del matí.

El preu de cada torn quinzenal és de 60,38 euros, excepte la setmana lúdica que té un cost de 30,20 euros. El menjador té un import de 7 euros al dia, mentre que l’acollida matinal costa 12 euros al torn.

Centre d’interès del casal

El fil conductor del casal d’estiu d’enguany porta per títol “Cultura, tradició i patrimoni de Catalunya”, en el qual els nens, nenes i joves viuran una gran experiència a través de quatre temàtiques principals: gastronomia, dansa (música i cançó), llegendes (història) i celebracions i festes, fent especial referència a la província de les quals provinguin les tradicions a treballar (Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona). Cadascuna d’aquestes temàtiques serà treballada per quinzenes.

Com a novetat hi haurà uns personatges molt especials i coneguts pels infants que seran els que conviuran amb ells durant tot l’estiu, vivint aventures plegats. Aquests personatges es presentaran durant la setmana lúdica, que es farà del 29 de juny al 3 de juliol.

La documentació necessària que cal aportar en el moment de la inscripció és el carnet del Servei Català de la Salut, el full de vacunes, fotografia carnet, carnet de família nombrosa (si és el cas) i la domiciliació bancària en format SEPA.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES