Crítiques a la xarxa al programa de La Sexta sobre Andorra (Vídeo del programa complet)

sexta2Les xarxes socials bullien ahir vespre en resposta a l’emissió per la cadena espanyola de televisió La Sexta d’un programa sobre la situació econòmica d’Andorra en general i la causada per la crisi de BPA en particular. 

El programa ‘La Sexta Columna’ va entrellaçar trets de la història d’Andorra amb un recull de testimonis de periodistes, economistes i especialistes espanyols així com l’advocat Jaume Bartumeu, el sindicalista Guillem Fornieles o el periodista Arnau Colominas.

Alguns moments del programa van caricaturitzar la història d’Andorra, fet que va provocar que les xarxes socials arribessin a treure fum amb comentaris sobre el programa. Un dels ‘disbarats’ més destacats es pot veure al minut 33 del vídeo, on s’assegura que el 75% dels andorrans no necessiten treballar.

Si voleu enviar fotos, notícies, actes a celebrar…cliqueu a la icona del sobre

Facebook Twitter YouTube  

WhatsAppFacebookTwitterGoogle+EmailPrintPrintFriendlyShare

Comments

Crítiques a la xarxa al programa de La Sexta sobre Andorra (Vídeo del programa complet) — 17 comentaris

 1. Lo que han oblidat de dir es que als emigrants que han hagut de tornar al seu pais perquè amb la pensió que els hi ha quedat no poden viure ara també gobern els hi treuen el 10% de la ridícula pensió que els ha quedat fet que encara els enfonsa més en la miseria després de treballar tota la vida en aquest preciós pais.

 2. Com andorrà fill i net d’immigrans em sento indignat.

  Primer de tot cal dir que hi ha coses que són certes, Andorra està lluny de ser un país perfecte. Tenim molta feina per fer per a sortir endevant i millorar la vida de la gent que allí viu i el sistema de govern, bancari etc.
  Dit això, el reportatge és clarament tendenciós:
  Poques dades i sense contrastar, cap font. Tot pura opinió. Els opinadors ( dubto que periodista sigui un adjectiu adequat per als/les autor/es) ni coneixen ni s’han preocupat per entendre el més mínim la història i el context del país.
  Moltes dels videos son antics ( de devò calia anar posant trossets del Nodo?!) tant poc s’han preocupat que han de posar els mateixos talls varies vegades ( fins a 4 vegades). Més que un reportatge, sembla un collage…

  Tornaré a dir-ho, Andorra té moltes coses per millorar i està en mans dels andorrans fer-ho. Però no ens mereixem aquest tracte denigrant, aquest circ mediàtic que tot val per aconseguir audiència.

  Per acabar, com ja apunta algun altre comentari: Si, Andorra te moltes coses que millorar, però dubto que Espanya sigui la més indicada per a intentar erigir-se en una creuada per la transparència i eficiència del sistema ( no lances piedras a tu vecino siendo tu casa de cristal)

 3. Dice un dicho popular, que no lances piedras a la casa del vecino siendo tu casa de cristal……

 4. Vaya, encima de ser del 25% que trabaja lo hago en BPA. Mira que soy desgraciada!!
  Lo que hay que ver y oír…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*