Llànties que carreguen

llanties

La primera firma de mobles del món, la sueca Ikea, vol jugar a la lliga de les grans firmes tecnològiques.

L’empresa escandinava ha dissenyat una nova línia de tauletes i mobles que porten incorporat un carregador sense fil. D’aquesta manera, quan en un habitual gest quotidià, deixem a sobre de la taula el nostre telèfon mòbil, estarem fent que el terminal recarregui la bateria.

Aquesta innovació es començarà a vendre a partir d’abril al Regne Unit i els Estats Units i el seu preu serà de 40 euros. D’altra banda, de moment només els següents smartphones seran compatibles amb el carregador sense fil: iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 i Samsung Galaxy S5.

Es tracta doncs d’un avanç gens menyspreable i que actua de revulsiu en dues línies. En primer lloc, Ikea posa el morro de ple en el sector de les NNTT i es consolida com a primera empresa del sector immobiliari, mentre que en segon lloc i atès que els únics mòbils compatibles amb aquesta tecnologia seran de les firmes Samsung i Apple, queda clar que ambdues podran consolidar la seva posició de mercat.

En resum, un invent que malgrat que petit pot ser de notable acollida en el món consumidor.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES