Els nens i les NNTT

tecnologia

A causa de la seva curta edat, les empreses dedicades al sector de les NNTT, han viscut en un mercat que podríem considerar irreal. Twitter, Facebook, Google o Apple no han experimentat la dura competència amb la qual cada dia breguen per exemple, el sector dels electrodomèstics, el sector dels supermercats o el sector dels cotxes.

És per aquest motiu que des de fa alguns anys i des que el mercat tecnològic s’ha estès com una gota d’oli en les nostres societats, fent créixer la competència, que s’ha tornat per a les firmes d’aquest àmbit, una necessitat imperiosa crear els seus adeptes a qualsevol cost.

És molt freqüent veure actualment, com les firmes més importants del món s’acosten als més joves perquè en uns anys, quan tinguin capacitat adquisitiva o comencin a demanar coses als seus pares, comprin els productes de la pròpia marca.

Twitter tampoc s’escapa d’aquesta dinàmica i per aquest motiu ha presentat recentment una versió independent de la seva aplicació. L’eina per crear vídeos de menys de sis segons és un èxit tant per a adults com per a nens i per això l’empresa ha desenvolupat aquest Vine Kids que anul·lant paraules malsonants i imatges grolleres, estarà plena d’animalets i personatges de dibuixos animats.

Resulta estrany que Vine Kids aparegui en l’actual context en què segons un estudi recent realitzat per l’Escola de Medicina de la Universitat de Boston no està del tot clar si les NNTT afecten al desenvolupament social i emocional dels nens.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

2 comentaris

  1. Sempre és un plaer comptar amb experts com oriol (de urquijo), que ens treuen de la nostra ignorància.

  2. hahaha lo de “vaig venir” és molt bo, suposo que és un troll com una catedral pero per si de cas: “vine” no té traduccio (que jo sàpiga) i és el nom que s’ha donat als videos de 6 segons que comenteu. Té una pronunciacio anglofona i no és, aixo segur, el passat en castellà del verb “venir”. Si ho escric en català, es llegeix “vain” amb la v baixa mossegant el llavi inferior.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES