Grandvalira confirma la inauguració de la temporada per divendres 5 de desembre

grandvaliraGrandvalira ha confirmat la inauguració de la temporada 2014-15 per aquest divendres 5 de desembre. Tal i com va avançar el domini andorrà, el primer tram d’aquesta setmana ha estat clau quant a temperatures i nevades febles per poder ultimar els preparatius de les pistes amb garantia de qualitat i servei.

La directora general de Grandvalira, Núria Tarré ha explicat que “l’equip tècnic ha treballat intensament i a contrarellotge en les darreres hores amb més de 75 hores de producció de neu ininterrompudes. Tota la seva feina i implicació fa possible que divendres tinguem les pistes a punt i amb un producte molt digne per inaugurar la temporada amb força optimisme”.

Degut al gran volum de reserves i amb l’objectiu de donar el millor servei, Grandvalira ha pres la decisió d’obrir exclusivament pels clients amb forfet de temporada i pels que ja disposin d’una reserva confirmada realitzada amb antelació. Amb aquesta mesura, el domini premia la fidelitat dels usuaris que han anticipat la seva visita, sempre amb la finalitat de donar un servei acord amb la capacitat dels quilòmetres de pistes oberts, i atenent a les màximes garanties de seguretat segons l’afluència prevista. Aquesta mesura es podrà revisar en els propers dies en funció de les noves previsions de condicionament de noves pistes.

Grandvalira disposarà d’un mínim de 35 quilòmetres distribuïts entre els sectors de Pas de la Casa i Grau Roig (connectats per pista) així com també confirma l’obertura parcial dels sectors d’Encamp i Soldeu. Amb aquesta extensió esquiable, Grandvalira es converteix en la superfície més àmplia oberta a dia d’avui als Pirineus.

Text i foto: Grandvalira

TOTES LES NOTÍCIES