FEDA destina 232,44 euros a la lluita contra l’ELA

FEDA ha recaptat 232,44 euros amb la campanya #IceBucketChallange que s’ha estès per les xarxes socials. La xifra és el resultat de sumar els donatius voluntaris dels empleats i duplicar-los amb una aportació de l’empresa. Aquesta quantitat s’ha ingressat al compte corrent habilitat per la Creu Roja Andorrana amb què es canalitzen els donatius fets des d’Andorra en benefici dels malalts d’esclerosi lateral amiotròfica i la recerca biomèdica en aquest camp.

D’aquesta manera es clou una campanya que va començar amb l’acceptació del repte rebut a través de Facebook, que es va escenificar davant de l’MW Museu de l’Electricitat amb la remullada d’un grup d’empleats. Podeu veure el moment en el vídeo que podreu trobar al nostre canal de YouTube o a la sala de premsa del nostre web.

L’esclerosi lateral amiotròfica, de vegades anomenada malaltia de Lou Gehrig, és una afecció neurològica progressiva que ataca les cèl·lules nervioses encarregades de controlar els músculs que permeten els moviments voluntaris. Ocasiona debilitat en un rang ampli de discapacitats. Com que l’ELA afecta únicament les neurones motores, la malaltia no deteriora la ment, personalitat, intel·ligència o memòria de la persona. Tampoc afecta els sentits de la vista, olfacte, gust, oïda o tacte. Es calcula que lʼesclerosi lateral amiotròfica afecta unes 350.000 persones a tot el món i seʼn detecten entre un i tres casos nous per cada 100.000 habitants a lʼany.

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES