La Diada de Cerdanya se celebrarà enguany a Puigcerdà, del 19 al 21 de setembre

La 32a edició de la Diada de Cerdanya se celebrarà a la capital comarcal, Puigcerdà, amb actes durant els dies 19, 20 i 21 de setembre. La trobada s’organitza cada any en una població diferent de la vall.

Els actes principals seran diumenge dia 21, amb jornada de portes obertes al Campanar, acabat de reformar, durant tot el dia, i parc infantil a la plaça Cabrinetty. A les 10 es farà la tradicional reunió d’alcaldes i regidors de tota la Cerdanya per tractar assumptes d’interès comú. A les 12 es farà una cercavila, seguida de sardanes amb la Cobla Contemporània a la plaça dels Herois. El dinar de germanor es farà a 2/4 de 3 al Poliesportiu. La festa es clourà amb un concert i ball amb l’Orquestra Metropol, a partir de les 6 de la tarda a la plaça de Santa Maria.

Prèviament, el programa ja arrencarà divendres dia 19 a la tarda amb animació infantil i, a la nit, un concert de les corals Capella de Santa Maria, Carol en Musique i Camilleres de Sallagosa.

Dissabte, durant tot el dia, hi haurà una fira d’esport per a escolars al Poliesportiu i activitats com ara una caminada popular, una cercavila i xerrades de temàtica transfronterera. A la nit se celebrarà la Festa Jove, amb els concerts dels grups Strombers, The Sour Mo’, Gabriel Gorce, Rock Cerdà i Deltoides.

TOTES LES NOTÍCIES