Les oficines de CatalunyaCaixa, tancades per la vaga de treballadors

L’oficina de CatalunyaCaixa a la Seu d’Urgell resta tancada al públic aquest dilluns i dimarts, ja que els treballadors s’han sumat a la vaga de dos dies convocada arreu del país contra l’ERO que preveu uns 2.400 acomiadaments.

A l’Alt Urgell, l’entitat també té sucursals a Oliana i Organyà. Alhora, és present en d’altres poblacions de l’Alt Pirineu, incloses totes les capitals de comarca.

Segons els sindicats, la protesta està tenint un seguiment massiu. Així, xifren en més de 92% els ordinadors de les oficines que avui no han funcionat. Alguns dels empleats que s’han sumat a la convocatòria s’han traslladat a Barcelona, on hi ha hagut una manifestació amb milers de participants.

El col·lectiu considera que les condicions previstes en l’ERO de CatalunyaCaixa són pitjors que les que s’han aplicat en d’altres bancs i caixes rescatats amb diners públics. La previsió d’acomiadaments representa un terç de la plantilla, amb les conseqüències que això pot comportar pel que fa a l’atenció als clients.

La vaga està afectant les operacions previstes pels clients i empreses, tot coincidint, a més a més, amb el canvi de mes.

TOTES LES NOTÍCIES