River Andorra – Lucentum Alacant, aquesta nit al Poliesportiu

El River Andorra viurà una de les cites més importants d’aquest inici de segona volta rebent a un Lucentum Alacant que se la juga al tot o res. Els de Rubén Perelló estan obligats a vèncer si no volen veure com els líders s’escapen fins a una distància gairebé insalvable, per contra, una victòria visitant per tres o més punts permetria avivar una Lliga que Ford Burgos i River Andorra pretenen convertir en un mà a mà.

Amb l’average en joc després de la victòria dels andorrans per dos punts en el partit d’anada, els de Rubén Perelló tractaran de fer front a un equip en el qual s’estrenarà seu ex jugador interior Albert Moncasi i en el qual Joan Peñarroya pretén aconseguir una última victòria que ompli de moral a la plantilla abans d’afrontar la final de la Copa Príncep a Burgos.

Data i hora: Divendres 25 – 21:00 h. / FEBtv

Average anada: +2 River Andorra (77-79).

Atenció a: Un average més decisiu que mai. Amb el Lucentum Alacant a tres triomfs del River Andorra, una victòria local deixaria la Lliga en un mà a mà davant del Ford Burgos, per contra, un triomf visitant avivaria el campionat, especialment si la victòria es produeix per 3 o més punts.

La dada: Albert Moncasi, davant els seus ex. El que va ser jugador del Lucentum Alacant fins fa tan sols un parell de dies podrà debutar amb la samarreta del River Andorra davant el que va ser el seu equip i amb el qual no va poder gaudir d’un sol minut en lliga.

Un altre dels plats forts de la jornada arribarà en el matí de diumenge amb el duel de Teledeporte. Les càmeres del canal temàtic viatjaran fins a Càceres per oferir-nos un atractiu duel entre el Càceres Patrimoni de la Humanitat i el Leyma Natura Corunya (11 h).

Text: FEB

Foto: Alicanteactualidad.com

river

 

 

TOTES LES NOTÍCIES