La carretera de Nagol

Quin mal hem fet els que vivim a la carretera de Nagol, a Sant Julià de Lòria, per no ser respectats degudament?

No entraré a valorar si el “problema” ve del Comú de Sant Julià o del Govern. Encara que, segons comentaris que no són meus, sinó d’un ex-Cònsol Menor lauredià, s’entreveu un possible conflicte de competències.

El conflicte vindria determinat per la “confecció” final de les obres a la ex-plaça Laurèdia, que discrimina als vehicles que procedim de la carretera de Nagol i volem anar en direcció a Espanya:

Hem de fer el tomb, fins al final de la vila, a la rotonda de les Arades, o jugar-nos la “carrosseria” en una mini-rotonda “criminal” situada prop del Comú Lauredià (quant està habilitada, evidentment…).

Sé perfectament que els vehicles procedents de la carretera de la Rabassa, (d’Aixirivall, o Naturlàndia, si així ho prefereixen), són molt més nombrosos que els que procedim de la carretera de Nagol…

Però, d’aquí a donar-los total “impunitat” i preferència…

No ho entenc…

Analitzant la situació, i constatant qui viu en un lloc o altre, potser el “problema” queda més clar…

Carretera de Nagol:

L’ex cap de Govern, Sr. Albert Pintat.

L’ex cap de Govern, Sr. Òscar Ribas.

Un parell de ex-cònsols lauredians…

Un Ministre, Sr. Gilbert Saboya.

Un Conseller de Comú (que no és de UL).

Jo mateix, que no sóc ningú important.

Per posar alguns exemples …

Carretera de la Rabassa:

L’actual Cònsol Major, Sra. Montserrat Gil.

L’actual Cònsol Menor, Sr. Manel Torrentallé.

L’ex Cònsol major, Sr. Josep Pintat.

El President del Grup Parlamentari de DA, Sr. Ladislau Baró.

Uns quants militants de UL.

Per posar alguns exemples…

Qui en tingui ganes, que ho valori.

Tot això, deixant de banda l’aparcament indiscriminat a la carretera de Nagol, a banda i banda, on normalment esta prohibit “parar”, per la Festa Major de Sant Julià de Lòria.

Els que residim a la carretera de Nagol, ens toca :

O bé, sortir a “peu”, o bé jugar-nos la “carrosseria” (potser quelcom de més), o bé aguantar …

I, “callar”?

6 comentaris

  1. Perdoni Sr. Calsina però preferiria que no m’involucrés en comentaris poc constructius com els de Sucarrat. Penso que la plaça Laurèdia és una aberració, però d’aquí a pensar que és un complot d’UL quan ha estat dissenyada pel govern de DA hi ha un bon troç.

  2. No entraré en qüestions polítiques, i menys encara a proferir insults o menyspreu a ningú, no crec que sigui necessari, però si a valorar la resta de comentaris del Sr. Calsina respecte de les obres. Jo també visco a la Carretera de Nagol i em sembla incoherent i discriminatori tal i com s’han finalitzat les obres de la “ex-plaça lauredia”. El fet que no poguem anar directament a la “gran rotonda”, la qual tampoc es de bona visibilitat, implica congestionar la circulació a causa dels vehicles que volen entrar a l’aparcament o dels autobusos que surten de la parada, a més a més de fer mes trajecte del necessari, i en el seu cas retencions, quan es vol anar direcció Espanya. I que dir de la mini rotonda… increible. Tot plegat no te sentit, gastar-se tants diners en unes obres mal fetes i que encara compliquen mes la circulació…

  3. Sr Sucarrat (Julià de Lòria),

    No contesto mai anònims i menys mails falsos).
    Però tinc ganes de fer una exempció:
    La solució al seu “dilema”, es diu U.L.

  4. No Josep el que li passa és que està CALSINAT

  5. sr. calsina, vol dir que a voste no li falte un bull, o una bullida, per que nomes fa que criticar tot el que fan els demes, si ho fan be, son uns inutils, si ho fan malament, idem, voleu dir que vos o farieu millor sr calsina?? si es aixi presentis a les proximes eleccions pressenti un programa electoral creible, per a gent gran, no acudits per canalla com fins ara, i nomes llavors sera creible, deixi de criticar i faci alguna cosa per la que diu es la seva parroquia, jo fins ara no he vist que faci res positiu, i fa poc temps que soc a la seva parroquia.

  6. Senyor Calsina, fins ara llegia els seus articles i podia estar a favor o en contra, però aquesta vegada m’ha desorientat completament. No entenc què vol dir amb aquest comparatiu entre polítics.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES