La model i cantant Jane Birkin visitarà Andorra a la tardor

Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa, que ve plena d’atractius genuïns francesos com ara el parkour, el Festival de Cannes i la Comédie Française.

Variada com l’assortiment dels dolços francesos macarrons, que donen imatge al programa de la Saison culturelle i amb el lema ‘Oh la la’. Així es presenta una temporada en què, entre d’altres, es recordarà per aquest anunci: encara per tancar, però Jane Birkin serà a Andorra a la tardor, així ho ha avançat l’ambaixadora Jocelyne Caballero.

De moment, al febrer vindrà el grup de moda a França, Kids United, i a final de març, Fréderic Couderc serà al Sax Fest.

Com a segon productor mundial de videojocs, els estudis gals seran presents al Saló del videojoc i es faran exhibicions de parkour a la festa de la joventut.

En literatura, el dibuixant Tito serà al Còmic de la Massana i al maig es podrà assistir en directe a la cerimònia d’obertura del Festival de Cannes amb la projecció d’un dels films guardonats.

En teatre, tornaran les projeccions de la Comédie Française i hi haurà teatre per al públic familiar.

Aquesta casa també hi tindrà el seu espai, amb una conferència i una exposició dedicada a la fotoperiodista de guerra Camille Lepage.

Això, pel que fa al primer semestre. A banda de Birkin, també queden per tancar altres dates com ara la del raper Gaël Faye.

TOTES LES NOTÍCIES