Coco Bis primer premi del concurs d’aparadors de Nadal

Prop d’un centenar d’establiments han participat en la vintena edició del concurs d’aparadors de Nadal. La botiga Coco Bis i l´Illa Carlemany s´han endut el premi a millor aparador i a millor ambientació nadalenca, respectivament.

Un dels actes “més tradicionals” de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, segons el seu president Marc Pantebre, ha arribat a la vintena edició. El concurs d´aparadors de Nadal ha comptat amb la participació de gairebé un centenar de comerços de totes les parròquies. Els establiments han participat en les diferents modalitats del concurs.

La botiga Coco Bis, que hi ha participat per primer cop, s´ha endut el premi a millor aparador per la recreació de l´interior d´un regal nadalenc. Com a premi, una inscripció a la nova edició del Retail Tour que organitza la Cambra. A més, les propietàries de la botiga reconeixen que l’aparador ha tingut l’efecte desitjat. Cristina Martinho és una d’elles i explica com “normalment l’aparador no té res a veure amb el que hem fet per Nadal”. “Tothom ens ho ha reconegut”, afegeix.

A banda del premi a millor aparador, el comerç Albert Jove ha rebut un accèssit per la creació d´un aparador amb una bústia plena de cartes que simulaven les il·lusions i desitjos dels infants.

Per un altre costat, també hi ha hagut premis relacionats amb la creativitat i dedicació dels comerciants. En aquest sentit, el premi a la innovació ha estat per Viladomat Signature, amb un aparador carregat de codis QR. El Petit Albert s´ha adjudicat la categoria d’impacte comercial. Per últim, el centre òptic d´Andorra la Vella ha guanyat el premi a qualitat artística, amb un gran pare Noel fet de retalls. Tots els afortunats s´han endut un abonament doble de la Temporada de Música i Dansa de MoraBanc.

El Centre Andorra Sostenible també ha premiat la botiga Safari Illa amb una panera de productes ecològics per un arbre de Nadal fet amb bosses de paper.

Amb motiu dels vint anys, la Cambra també ha repartit uns guardons a la fidelitat, l´establiment més premiat i a la trajectòria.

Durant l’acte també s´han repartit els premis al 2n Concurs d´ambientació d’espais de Nadal. Un guardó que ha recaigut a l´Illa Carlemany, que també s´ha endut una inscripció al nou Retail Tour de la Cambra.

TOTES LES NOTÍCIES