Presentades prop de 200 esmenes parcials als pressupostos

Al  Consell General d’aquest dijous es debatran tres esmenes a la totalitat del pressupost. A més, els grups han presentat prop de 200 esmenes parcials. Afecten qüestions com ara el lloguer d´habitatges o locals comercials i les entitats públiques.

El grup liberal ha presentat esmena a la totalitat del pressupost, acompanyada de setanta esmenes parcials. També ho han fet els consells d´Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos, que a més han presentat prop de quaranta esmenes parcials.

La tercera esmena a la totalitat és la del PS. Els socialdemòcrates consideren que el text no respon a la realitat ni a les necessitats de la població. I retreuen que no hi hagi partides per pal·liar la situació del mercat de lloguer ni els salaris baixos. A més, també han presentat seixanta esmenes parcials, que afecten Andorra Telecom, el fons de reserva de jubilació de la CASS, FEDA o l’AREB.

SDP ha presentat tretze esmenes. Els progressisten volen augmentar els recursos de la UIFAN i invertir en transissió de dades i ciberseguretat a Andorra Telecom. Víctor Naudi vol menys diners per a l´ADI i reduir augments de la despesa al SAAS.

Sílvia Bonet ha presentat set esmenes parcials i DA, dues.

TOTES LES NOTÍCIES