Detingut un veí de Ribera d’Urgellet per destrossar els vidres de l’entrada del Sant Hospital

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres un home de 30 anys, veí de Ribera d’Urgellet, com a presumpte autor de les destrosses causades a la vidriera d’entrada de l’àrea d’urgències del Sant Hospital de la Seu d’Urgell. L’arrestat també hauria causat danys a una ambulància del SEM.

Segons ha informat la policia, l’avís de l’incident el van donar des del centre mèdic cap a 2/4 de 6 de la matinada. Per causes que s’estan investigant, un individu va irrompre amb un mall davant del recinte hospitalari, al peu del passeig de Joan Brudieu, i va començar a donar cops contra els vidres de la porta d’entrada del servei d’urgències, els quals van quedar destrossats. A més a més, posteriorment també va trencar la lluna davantera d’un vehicle de transport d’emergències que estava estacionat al costat.

Arran de la denúncia que va presentar la direcció de l’hospital, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació i van supervisar les càmeres de seguretat. Al cap de poques hores, a la tarda, va ser detingut el veí de Ribera d’Urgellet, al qual s’acusa d’un delicte de danys. Segons hi ha afegit el diari Segre, ara s’investiga si l’home, que havia estat atès a l’hospital urgellenc, tindria les facultats mentals pertorbades.

TOTES LES NOTÍCIES