Mireia Gutiérrez, segona a l’eslàlom paral·lel de la Copa d’Europa

Mireia Gutiérrez ha aconseguit avui pujar al podi de l’eslàlom paral·lel de la Copa d’Europa que s’ha disputat a l’estació italiana de Kronplatz. Gutiérrez ha estat segona després d’unes finals en què ha demostrat un alt nivell guanyant totes les rondes fins a la definitiva, quan ha confirmat la segona posició.

Aquesta cita de Kronplatz ha consistit en una qualificació al matí amb una mànega d’eslàlom de Copa d’Europa que també servia per a punts FIS. Aquí la Mimi sortia amb el dorsal 14. Es classificava com a 27a (passaven les 32 primeres). El seu temps a aquesta mànega era de 39.97, amb +1.80 respecte al millor crono, que era per a l’austríaca Franziska Gritsch amb 38.17.

A la tarda, en la cursa del paral·lel es tractava d’una mànega on es fa una cursa amb esquís d’eslàlom però amb portes de gegant, traçades a 13 metres. Hi havia 16 portes amb dos salts. En aquesta mànega, l’andorrana ha anat guanyant totes les rondes, anant a per totes i demostrant el seu alt nivell fins que ha assolit finalment la segona posició final.

Amb aquesta cursa, l’andorrana millorarà en punts de Copa d’Europa, tot i que la FIS encara no havia actualitzat aquestes dades i per tant no les podem facilitar.

Roger Vidosa, tècnic: “Estem supercontents amb la segona posició de Mimi. Després de la mànega del matí ha sabut reaccionar molt bé. Des de la primera rival, que l’ha tingut molt forta, s’ha anat creixent, cada vegada sortint millor, i ha anat guanyant totes les mànegues i fins i tot pensàvem que guanyava la final i tot perquè a la penúltima ha acabat primera també. A l’última ha fet una errada al salt i ha sigut una llàstima, però la veritat és que després d’aquest matí no esperàvem arribar a la final. Això demostra que tot està al cap i que pot estar al davant sempre”.

Així mateix, a aquesta Copa d’Europa d’eslàlom ha participat Àxel Esteve. L’andorrà, que sortia amb el dorsal 82, no ha pogut acabar la primera mànega del matí, i per tant ha quedat fora de la lluita per les finals de la tarda.

Yago Antes, tècnic: “Àxel ha fet un interior. Era un eslàlom curt on només es classificaven 32 i sortint amb el dorsal 82 ho tens difícil, així que hem sortit a mort i hem durat el que hem durat. Amb una petita errada o estàs fora o no et classifiques”.

FAE

TOTES LES NOTÍCIES