Prop d’una trentena de persones preparen galetes de Nadal a Encamp

La  biblioteca comunal d’Encamp s’ha posat el davantal i ha obert les seves portes aquest divendres a la tarda per fer un taller de galetes de Nadal per a adults i infants. El pastisser de la parròquia, Ramon Oto, ha estat l’encarregat d’ensenyar als prop de trenta assistents a fer i crear les típiques galetes d’aquestes festes amb els motlles tradicionals com l’arbre de Nadal, pal de caramel o cor, creades a base de farina, sucre llustre i mantega.

Cadascun dels assistents havia de portar un vol, un corró i una carmanyola per poder-se emportar les galetes a casa i posar-les al forn. “És molt important poder fer questa activitat amb les tres generacions juntes a la cuina per recuperar aquest espai com a centre neuràlgic de cada família”, ha ressaltat la coordinadora d’activitats de la biblioteca comunal d’Encamp i el Pas de la Casa, Susana Ginesta.

El taller tenia les places limitades i això ha fet que alguns no hagin pogut assistir-hi perquè s’ha assolit l’aforament màxim. Tot plegat s’emmarca dins de les activitats de Nadal organitzades pel comú encampadà.

ANA

TOTES LES NOTÍCIES