SAETDE no lliurarà el document sobre els terrenys de Concòrdia fins al 2018


El cònsol major d’Encamp ha assegurat que Saetde lliurarà a principi de l’any vinent el document que acreditaria que els terrenys de Concòrdia estan dins de la concessió. Els juristes del comú i la societat estan perfilant aquest text que hauria de permetre desenvolupar l’acord d’intencions entre Encamp i Saetde.

Segons ha explicat Jordi Torres, l’esborrany del document que acreditaria que els terrenys de Concòrdia pertanyen a la concessió de Saetde ja està elaborat. El text definitiu difícilment es lliurarà al comú aquest desembre com havia demanat el cònsol major, però sí l’any vinent. Torres creu que Saetde hauria de presentar una proposta que puguin acceptar. “És millor que entri una demanda que el comú d’Encamp la puguem veure amb bons ulls. Si ja ens posiciona amb un enfrontament imminent, probablement acabarà en judici això”, diu.

Torres no ha volgut replicar les declaracions de l’excònsol encampadà Miquel Alís que dubta de la veracitat d’aquesta documentació. Alís considera que Saetde no pot acreditar que els terrenys de Concòrdia estaven en la concessió de la societat ja que no eren propietat del comú d’Encamp.

TOTES LES NOTÍCIES