Primer entrenament de la Copa del Món de DH per a Oliveras i Vargas

La  Copa del Món de descens ha viatjat a Val Gardena (Itàlia), amb Marc Oliveras i Matías Vargas. Avui s’ha celebrat la primera sessió d’entrenaments oficials.

Oliveras ha estat 86è amb un crono de 1.31.48, amb +4.21, mentre que Vargas ha acabat 91è amb 1.33.52, amb +6.25. El més ràpid dels entrenaments ha estat el nord-americà Jared Goldberg, amb 1.27.27.

Demà es disputa un segon entrenament oficial. Divendres es disputa el supergegant de la Copa del Món, i dissabte el descens d’aquesta cita.

 

Alpí: Esteve lluita a l’eslàlom de la Copa d’Europa

La Copa d’Europa segueix el seu camí i amb ella Àxel Esteve. Avui s’ha disputat l’eslàlom d’aquesta cita continental a Obereggen (Itàlia).

Esteve ha lluitat la prova amb valentia però ha quedat fora de la classificació. El seu temps en  la primera mànega ha estat de 57.97.

El guanyador d’aquest eslàlom de la Copa d’Europa ha estat Matej Vidovic (Croàcia), amb un crono total de 1.46.76.

Yago Antes, entrenador: “Àxel s’ho ha lluitat i el mur fort l’ha esquiat bé, però fa un error a la zona de baix on ha arribat just de físic. No era fàcil amb el dorsal 95 que tenia, però sense l’errada entràvem en la segona mànega. S’ho ha lluitat i seguim construint per a les següents”.

FAE

TOTES LES NOTÍCIES