La Seu d’Urgell ja té engegat el programa d’activitats a favor de La Marató de TV3

La  Seu d’Urgell ja ha començat a mobilitzar-se novament a favor de La Marató de TV3. En la seva 26a edició, que celebrarà aquest pròxim diumenge 17 de desembre, està dedicada a les malalties infeccioses, amb el lema ‘La investigació pot canviar la història’.

Les dues primeres activitats populars de la trentena que hi ha organitzades per aquesta causa solidària ja ha recaptat 486,95 euros, que procedeixen del concert que va oferir La Nova Companyia Instrumental, que va recollir 436,95 euros, mentre que la sortida de marxa nòrdica a càrrec de l’Associació Nòrdic Walking-Nòrdic Esports va recaptar un total de 50 euros.

DIA 14 DE DESEMBRE

·       Recaptació solidària pro Marató TV3 al Centre Esportiu Esquitx. A partir de les 18h, activitats esportives. Després de cada activitat hi haurà un pica refresc. Donatiu 3€.

 DIA 16 DE DESEMBRE

·       Rifa solidària pro Marató de TV3, a càrrec de la Fundació Sant Hospital. Al Carrer Major 66. Del 16 de desembre de 2017 al 14 de gener del 2018. De dilluns a divendres de 18h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Premis a l’instant!

·       Cercavila i ballada de gegants i grallers: Associació de geganters de la Seu d’Urgell. Mercat i carrers de la ciutat. Durant tot el matí.

·       Arròs de muntanya amb ceps pro Marató de TV3. Preu 8 € (3 € de cada ració aniran destinats a la Marató). De les 13h a les 13,30h al mercat. Reserves 600038743.  Organitzat per Arròs a Taula.

·       Lectures de poemes inèdits pro Marató de TV3. De 10 a 14 hores, al Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Seu d’Urgell. 

DIUMENGE 17 DE DESEMBRE AL MATÍ

·       Campionat de petanca pro Marató de TV3. A les pistes municipals de Petanca a les 10h. organitzat pel Club de Petanca La Seu.

·       Festa de Nadal secció patinatge,  Recapte pro Marató de TV3 a càrrec del Club de Hoquei Cadí . A les 10,30h. Al poliesportiu.

·       Storytime benèfic: Santas Elves, a càrrec de Kids&Us. Preu: 2 €. Representació teatral en anglès per a infants de 3 a 8 anys. A les 12h a la Sala polivalent, Centre Cívic El Passeig.

·       De les 11h a les 14h a la Plaça Catalunya

ü  Venda de llibres i joguines de segona mà: AMPA la Salle

ü  Parada informativa: Associació contra el Càncer

ü  Parada informativa: Fibrolleida Alt Urgell

ü  Xocolata i coca, venda anticipada de tiquets : Associació urgellenca de dones i Associació de dones i confraresses

ü  Ballada de Sardanes (cd): Amics de la sardana

ü  Fes-te diable per una estona: Associació de diables de la Seu d’Urgell

ü  Passejada amb moto: Policia Municipal

ü  Parada solidària: Penya barcelonista urgellenca

ü  Observació solar: Agrupació Astronòmica de La Seu d’Urgell (AASU)

ü  Batukada pels carrers de la ciutat: Batukaseu

ü  Venda de productes típics del Marroc: Comunitat Musulmana

DIUMENGE 17 DE DESEMBRE A LA TARDA

·       A les 17h: Quinto popular pro Marató. Al gimnàs del Col·legi La Salle organitzat per l’Associació urgellenca de dones i L’Associació de dones i confraresses

·       Berenar popular a l’Esplai de la gent gran a càrrec de l’Esplai de la Gent Gran.  Pa amb tomàquet, pernil, vi i ball. A les 18,30h. Preu 5 €

·       Concert de Nadal pro Marató de TV3. A les 20,30h a la Catedral d’Urgell, a càrrec de l’Orquestra de Cambra Cadí.

DIA 6 DE GENER

·       Concert de Reis pro Marató de TV3. A les 18h a l’església de Santa Magdalena, a càrrec de la Coral Signum.

Val a dir que el Bar Dandy disposa d’una urna solidària per les malalties infeccioses, fins el dia 18 de desembre .

D’altra banda, en cas de mal temps, tots els actes que tindran lloc aquest pròxim diumenge 17 de desembre al matí, es realitzaran sota els porxos del carrer Major.

TOTES LES NOTÍCIES