El Nadal al vostre interior

Nadal vol dir naixement, i el símbol del Nadal és un estel, una llum en la foscor que va servir de guia per trobar al salvador. No hem de veure més aquesta estrella fora de nosaltres, sinó brillant en el nostre cel intern

Dins de cada un de nosaltres hi ha la nostra essència. És una saviesa innata que, si la utilitzem com una guia, ens conduirà sempre a experiències de pau, harmonia i amor. És una cosa molt especial que està en tots i és per a tots. Si no traiem el màxim profit d’ella és només perquè no la podem entendre i molt menys acceptar.

Aquesta essència en nosaltres és la que coneix la nostra totalitat o la nostra santedat. Però com un amic / a fidel, no arribarà a on no se li ha convidat. Per tant, anem a començar les nostres festes nadalenques obrint-li la porta a aquest convidat tan especial. No tinguem por obrir-li la porta i rebre’ls sense expectatives. Ell sabrà orientar-nos, sense equivocar-se i ens portarà regals que no podrem trobar en cap lloc del món.

Tan aviat rebem aquest convidat tan especial, estarem llestos per preparar la gran festa. Però, ¿com serà aquesta festa de Nadal?

El nostre amic no demana res. No exigeix ​​sacrificis de cap tipus. Per tant, en aquest Nadal, tanquem les portes a tot sacrifici, a la culpa, a la por a l’escassetat i donem pas a l’únic que té sentit en les nostres vides, a aquest regal del qual deriven la seva existència totes les coses: el amor.

Per a moltes persones, les estampes del Nadal porten sentiments de goig i alegria. Per altres, aquesta època pot ser difícil, solitària, augmentant els sentiments de culpa i depressió. Contínuament llegim articles sobre com gaudir les festes, però molts no podem imaginar com sortir d’aquest estat d’immensa solitud en què alguns ens submergim. De vegades podem sentir-nos atrapats entre el que volem fer i el que hem de fer. Ens sentim culpables perquè volem quedar-nos a casa en comptes de sortir a descobrir familiars per compromís.
També podem sentir-nos perduts perquè no tenim la família que voldríem tenir. Molts de nosaltres, any rere any esperem que la màgica Nadal ens regali una persona que pugui omplir el buit del solitari cor, causant fonda desesperació quan no succeeix. Recorda que no estàs sol (a). Que hi ha moltes persones compartint els teus mateixos sentiments.
Per sentir-se millor amb tu mateix (a) durant el Nadal:
Acceptar els teus sentiments sense jutjar-los com a bons o dolents. Treballa amb ells tractant de reafirmar en el pensament més alt, en comptes del dolor.
Busca gaudir de l’amor que està disponible, encara que no sigui exactament el que vulguis. Si hi ha algú a qui puguis estendre teu amor, fes-ho, veuràs com el rebràs multiplicat.
No et converteixis en el màrtir. Si la passada Nadal no va ser la millor, segons el teu criteri, recorda el que vas aprendre per no cometre els mateixos errors. Aprèn d’ells, aixeca’t i segueix endavant. Recorda que l’alegria atreu l’alegria i el dolor atreu dolor. Busca sempre atreure el millor.
En aquest Nadal, deixa que el teu Ésser es curi del tot del dolor i el sofriment i celebra el teu alliberament de les falses cadenes que t’han mantingut allunyat (a) del gaudi ple de la felicitat.
El Príncep de Pau ha nascut per restablir la condició d’amor que no pot separar-nos del Pare. Ha vingut per ensenyar-nos que el millor regal que podem fer en aquest Nadal és reconèixer que tots som fills d’un mateix Pare i que no hi pot haver separació entre els seus fills.
No permetem que la rancúnia s’apagui el goig del Nadal, perquè el naixement de Jesús no tindria sentit si ho apartem d’aquest goig. Unim-nos a celebrar un nou despertar a les nostres consciències. Tinguem fe, construïm un món d’esperances.
Ho sentim, perquè el perdó allibera l’ànima i una ànima lliure pot elevar les seves ales cap a horitzons no explorats. L’Esperança que en aquest Nadal succeeixi un miracle només depèn de nosaltres i es troba al nostre interior, si deixem de preocupar-nos per acumular poder i diners si acceptem que el deteriorament físic ve només amb els anys, si adoptem actituds conciliatòries i podem perdonar
si som capaços de compartir sense esperar res a canvi, llavors hi haurà succeït el miracle de la gran transformació i podrem donar-li un sentit diferent a les nostres vides en aquest Nadal del 2017 reflexionant tots.
Us desitjo que per a aquest any que començarem 2018 tinguem tots un any amb molts miracles, amb alegries, amor, felicitat, etc. us ho desitjo de tot cor, a tots els del  equip del Forun dintre i fora, als meus lectors / es, a tots els meus amics / es, etc

TOTES LES NOTÍCIES