‘Hilos’, teatre familiar amb La Rous Teatro a la Seu d’Urgell

Demà dijous 14 de desembre, la companyia La Rous Teatro ens porta el seu espectacle per a tota la família Hilos, premi FETEN 2016 a la millor interpretació.

L’obra, que està recomanada a partir de 6 anys, es representarà al Cinema Teatre Guiu de la Seu d’Urgell, a les set de la tarda.

Hilos està dirigida per Joan Font (Comediants) i interpretada per l’actriu Rosa Díaz que ens parla de la història de la seva mare, una dona plena de vida que va donar a llum 14 fills, units a ella per un fil; dels fils de les seves trenes que es van anar desfilant amb el pas del temps, dels fils transparents que la vinculaven de manera indissoluble amb la seva família i del llegat que va deixar perquè els seus fills fossin capaços de teixir tots sols.

L’entrada és gratuïta per a menors de 16 anys. El preu de l’entrada per al públic adult és de 6 euros anticipada, i de 8 euros a taquilla.  

La representació d’Hilos s’emmarca dins la programació de Nadal El Món Màgic de les Muntanyes que té lloc a la Seu d’Urgell amb una cinquantena de propostes ben diferents per gaudir de les festes nadalenques.

TOTES LES NOTÍCIES