Recollida d’ampolles de cava a Escaldes

Un  any més, el departament de Medi Ambient del Comú d’Escaldes-Engordany se suma a la campanya de recollida d’ampolles de cava per la seva reutilització, que impulsa el Pla Nacional de Residus.

La campanya s’adreça tants als establiments comercials ja siguin bars, hotels o restaurants i també als particulars. I és que durant les festes de Nadal es produeix un augment en el consum d’aquest tipus de productes. Per aquest motiu, és recomanable un consum responsable que respecti l’anomenada regla de les tres erres: reduir, reutilitzar i reciclar.

Per tal de facilitar la recollida de les ampolles, el Comú posa a disposició dels establiments unes caixes específiques on es poden dipositar les ampolles i des del departament de Medi Ambient es passaran a recollir.

Els establiments interessats només s’han de posar en contacte amb el departament de Medi Ambient mitjançant el correu sostenibilitat@e-e.ad o al telèfon 890873.

En el cas dels particulars, es fa un crida perquè dipositin les ampolles a les deixalleries, minideixalleries o espais habilitats.

Recordar que les ampolles no poden estar trencades i que ha de ser de cava perquè les de xampany no compleixen les mida estàndard per la seva reutilització. 

TOTES LES NOTÍCIES