El cineclub la Seu projectarà la pel·lícula “Western” de Manuel Poirier

El cineclub la Seu d’Urgell projectarà aquest dimecres 13 de desembre, en col·laboració amb l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell, la pel·lícula “Western” del director francès Manuel Poirier a les 20h a cinemes Guiu.

Paco i Nino són dos homes que viatgen per Europa per trobar la seva mitja taronja. Nino és un jove poc agraciat que ve de Rússia, despertat per trobar una dona que es fixi en ell. Per altra banda, Paco és un home seductor. Ambdós es complementen a la perfecció per viure un viatge inoblidable.

En la pel·lícula de Poirier, no hi ha cowboys ni indis. Oest no és altre que el de França, la Bretanya. Els dos protagonistes topen casualment i es rejunten. Els itineraris acaben sent una via d’aprenentatge i un antídot contra la solitud i la desorientació com a estrangers que han travessat fronteres i on el fons palpita la recerca de l’amor.

Cineclub la Seu informa a tots els socis i simpatitzants, que amb aquest film es clou amb la programació de l’any 2017. Es suspèn la projecció de la pel·lícula “Ultimos días en el desierto” prevista pel dijous 21 de desembre per la coincidència amb les eleccions al Parlament de Catalunya.

EL DIRECTOR

Manuel Poirier és un director francès nascut el 17 de novembre de 1954 al Perú. Autodidacta, va treballar en diversos treballs petits abans de trobar el seu camí en la realització. Les seves pel·lícules representen la realitat social i les relacions humanes de classes socials modestes. El seu cinema humanista està més al país que a les ciutats i s’alimenta de la lleialtat dels seus actors, inclosos Sergi López, Sacha Bourdoou.

Pel·lícules: La Petite Amie d’Antonio, Marion, Western, De la lumière quand même, Te quiero, Les Femmes, Chemins de traverse, Le Sang des fraises, La Maison, Le Cafè du pont.

TOTES LES NOTÍCIES